Nóra tapasztalatai Az én világom 1. használatáról – 2014. április

Kedves Andrea!

A könyvet, amit készítettetek nagyon szeretem, nagyon gyerekközpontúak a témák, érdekesek számukra. Egy-egy órába nem mindig fér bele minden, ezért azokat a feladatokat, amelyeknél valamit készíteni lehet nem mindig csináltuk meg. De például fűztünk gyöngysort, készítettünk képeslapot, barátságkarkötőt, dobólabdát, stb. Olyan is volt, hogy nem az összes történetet olvastam fel nekik, inkább hagytam, hogy ők beszéljenek.
Nagyon szeretik a gyerekek az élményeiket megosztani, de itt is van kivétel. Eleinte azzal kellett sokat foglalkozni, hogy képesek legyenek egymást végighallgatni. Van a csoportban 1-2 elevenebb fiúcska, ők sokszor türelmetlenebbek.
Szoktunk csoportban dolgozni, egyénileg, frontálisan, a páros munka ritkább, de csináltunk már olyat is. Többször ülünk hátra a kanapéra vagy körbe és ott mesélek, beszélgetünk, de ilyenkor a fegyelmezésre nagyon oda kell figyelni.

Nóra

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .